woensdag 23 april 2014

Inwijding Hatun Karpay door Don Alejandro en zijn dochter Doña Marquesa in Nederland

Inwijdingen
De drie grote inwijdingen worden de Hatun Karpay genoemd. Iedere inwijding geeft je een zaadje welke jou informeert hoe jij op je eigen unieke wijze een goede genezer (Paqo) kunt zijn. De Hatun Karpay ontvang je eenmaal in je leven. De Mosaq Karpay kan en mag je ontvangen om de inwijding van de Hatun Karpay te voeden.

De eerste inwijding van de Hatun Karpay wordt de Munay Karpay genoemd. Je hart wordt geopend en deze inwijding helpt je te herinneren dat je daadwerkelijk een kind bent van Pachamama (Moeder Aarde) en Inti Taita (Vader Zon).
De tweede inwijding wordt de Yachay genoemd. In deze inwijding wordt de verbinding met Pachamama versterkt en wordt je in staat gesteld op een directe manier van haar te gaan leren. Wat is het dat zij je te vertellen heeft? Wat kan je leren uit de natuur om je heen? Je bent toegelaten op de universiteit van Pachamama en mag je verwonderen en verbazen of haar grootse wijsheid en je hier aan laven.
De derde inwijding van de Hatun Karpay heet de Jlankay. Vanuit de verbinding met Pachamama en Inti Taita word je nu in staat gesteld om vanuit deze kennis en verbindingen te handelen. Te handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde, kennis en innerlijke kracht en vertrouwen.

De drie inwijdingen worden gegeven met een minimale tussenpoze van een aantal maanden.

Een inwijding duurt 2 uur.
Prijs: €225,00

Er is nog ruimte op 19, 20 en 21 mei voor een inwijding of healing in Gorinchem. Een afspraak maken kan via info@padmapani.nl of 06-42080457. Je ontvangt een inwijding van Don Alejandro of van Doña Marquesa. Dit wordt afgesproken op het moment dat je een afspraak maakt voor een inwijding.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten