donderdag 17 april 2014

Programma Paqo Don Alejandro en Nusta Paqo Doña Marquesa in Nederland april/mei 2014

Blij en dankbaar ben ik dat ik voor Don Alejandro en Doña Marquesa een aantal dingen mag organiseren. Het programma waar ik actief bij betrokken ben vindt plaats in Gorinchem en omgeving. 
Don Alejandro is een Pampemasayok uit Q'eros en Doña Marquesa is zijn dochter. Zij is ook een Pampemasayok.
Waar Don Alejandro al jaren naar Europa reist is het voor zijn dochter Marquesa de eerste keer dat zij Europa en ons land bezoekt. 
In samenwerking met Alice en Peter komt Don Alejandro dit jaar weer de teachings van zijn vader doorgeven. Het is de laatste keer dat dat Don Alejandro en zijn nusta paqo zelf de Chakaworkshop zullen doorgeven, er zijn dan genoeg mensen die zij getraind hebben de chakaworkshop door te geven. Don Alejandro blijft wel de verdiepingen aanbieden en vooral ons zijn (vaders) teachings doorgeven. En dat is waar hij en Alice voor staan, de originele teachings, hoog uit de gebergten van de Andes, van mond op mond, doorgegeven door overlevering. En wij hebben keer op keer de mogelijkheid deze eenvoudige, maar o zo krachtige teachings te integreren en ook weer door te geven.



April
Don Alejandro en Doña Marquesa zijn voorafgaand aan hun bezoek aan Nederland in de Franse Pyreneeën op het prachtige land van Terra Sacra. 
14- 16 april Chaka workshop voor spanjaarden/spaanstaligen.
18- 20 april Chaka workshop voor nederlanders/engelstaligen. Meer informatie over deze speciale Chaka workshop kan je teruglezen in dit programma.

21 april workshop Soulretrival en vuurceremonie
22 april workshop Hoochacleaning met Mama Coocha en Wayra
23 april workshop Kuya Quest, zoeken en wakker maken van messastenen.
Voor meer informatie over het programma in Frankrijk kan je mailen naar Alice.

26 april Workshop spinnen en weven met de Q'ero's. Bij mooi weer in de Wassenaarse Duinen. En weet je wat? Het is gewoon mooi weer! Kijk voor meer informatie over deze workshop hier.

27 april wordt in Den Haag in de middag een kinder-depspacho en 's avonds een despacho voor "grote mensen" georganiseerd door Praktijk Vederlicht.

Mei
2, 3 en 4 mei in Groningen met de Advanced Chaka. Alleen toegangelijk voor leerlingen van Lotusjoy.

5 tm 8 mei persoonlijke healingen en initiaties in Voorschoten. Aanmelden via 
Alice. 

9 tm 14 mei in Baarn met de Advanced Chaka, persoonlijke healingen en initiaties en op 14 mei een despacho onder de volle maan. Meer informatie vindt je hier.

16, 17 en 18 mei Chakaworkshop in Gorinchem.
19, 20 en 21 mei persoonlijke healingen en initiaties in Gorinchem.
21 mei wordt in Nieuwland, nabij Gorinchem, een kinder-despacho gehouden en 's avonds een despacho-ceremonie voor "grote" mensen.
Voor meer informatie zie mijn website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten