woensdag 23 april 2014

Traditionel inca-healing door Doña Marquesa of haar vader Don Alejandro in Gorinchem

Healingen 

Aan het begin van de healing kan je aangeven voor welk issue jij de healing wilt ontvangen. De vertaling van de traditonele inca-taal naar het nederlands en andersom wordt gedaan door Alice Kromhout. 
Iedere behandeling bevat een schoonmaak van de Hoocha. Hoocha is zware energie die je met je meedraagt en die je niet meer nodig hebt. Door het schoonmaken van de Hoocha ligt de weg open voor de behandeling op energetisch, psychisch, sociaal, mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak. Don Alejandro of Doña Marquesa kunnen hiervoor verschillende methoden gebruiken. Over het algemeen gebruiken zij hun medicijnstenen. Iedere behandeling is afgestemd op degene die zij behandelen. Je ontvangt een healing van Don Alejandro of van Doña Marquesa. Dit wordt afgesproken op het moment dat je een afspraak maakt voor een healing.
De healing wordt afgesloten met een kort gesprek waarin jij kan vertellen wat je hebt ervaren en de paqo je nog wat handvaten mee kan geven.


Een healing duurt 1 uur.
Prijs: €125,00
Via Padmapani kan je afspraken maken voor een healing of inwijding in Gorinchem.
info@padmapani.nl of telefonisch via 06-42080457.


Er is nog ruimte op 19, 20 en 21 mei voor een inwijding of healing in Gorinchem. Een afspraak maken kan via info@padmapani.nl of 06-42080457. Je ontvangt een inwijding van Don Alejandro of van Doña Marquesa. Dit wordt afgesproken op het moment dat je een afspraak maakt voor een healing.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten